Målare

Specialister på takmålning

Vi är målare med ett brett arbetsområde. En av våra specialiteter är takmålning.

Börjar ditt tak bli slitet? Vill du slippa rost, hål i taket och kostsamma renoveringar. Låt oss genomföra takmålning, ett mycket bra sätt att vårda ett tak och se till att det håller länge. Vi målar plåttak som skyddar och ökar värdet på ditt hus.

Vi erbjuder kostnadsfri besiktning och offert för takmålning – välkommen att kontakta oss redan idag.

Ett underhåll som sparar tid och pengar

Ett korrekt underhåll i form av takmålning är ett mycket bra sätt att slippa takproblem i framtiden. Rost och slitage hålls i schack med hjälp av en takmålning. Hur ofta ett tak behöver målas om varierar från fall till fall – men vill du ha taket i gott skick så rekommenderas om du vill ha taket i riktigt gott skick.

målare kungsbacka< /p>

Efter många år i yrket behärskar vi takmålning och takrenovering. Oavsett om det handlar om betongpannor eller plåttak så kan vi garantera ett väl utfört arbete.

Väderskiftningar utsätter ett tak för stora påfrestningar, inte minst i kalla norden. Detta kan leda till att takfärgen börjar flagna vilket gör att risken ökar för att takplåten ska börja rosta. En takmålning ger ditt tak ett ansiktslyft och ökar dess livslängd.

En lönsam investering på sikt

En takmålning är en långsiktig och lönsam investering som förstärker takets positiva sidor såväl estetiskt som funktionellt. Färgen skyddar plåten med sina impregnerande egenskaper och håller dessutom mossa och lavar borta. Dessutom avvisar ett nymålat tak vatten på ett bättre sätt.

När är det dags för en takmålning? Ett plåttak bör kontrolleras regelbundet och har färgen börjat flagna är det nog dags att ta hand om det. Kontakta oss så utför vi en takmålning – annars kan du tvingas till en mer omfattande renovering eller kanske till och med ett takbyte med tiden.

Proffs på måleri och andra byggrelaterade tjänster