Om oss

Kunniga målare och hantverkare

Välkommen till en målerifirma som bildades 2008 och idag sysselsätter ett 15-tal målare. Vi hjälper dig med allt typ av invändig och utvändig målning samt tapetsering. 

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom en rad områden. Byggservice, taktvätt, takbyte och takmålning, fasadbyte, fasadmålning, altaner och andra snickeriarbeten. Vi har erfarenhet och bra utbildningar för alla dessa tjänster.

Vi åtar oss alla typer av måleriarbeten samt andra bygg- och renoveringstjänster. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

Vi är ett målmedvetet och pålitligt måleriföretag med fokus på kunden. Personlig service och hög kvalitet på utförandet är alltid viktigast för oss. Vi håller högsta kvalitet i varje del av arbetet och lämnar aldrig ett uppdrag förrän kunden är nöjd med utfört arbete.

Två års garanti på utfört arbete

Du får alltid två års garanti på utfört arbete och är ansvarsförsäkrade. Vi ser alltid till att arbetet utförs av kunniga och noggranna hantverkare som använder färger, material och verktyg av högsta kvalitet. Vi arbetar med miljövänlig och återvinningsbara produkter och brinner för att hjälpa kunder som vill få ett riktigt bra hantverk till rimliga priser.

målare kungsbacka

En kompetent och erfaren målerifirma i Kungsbacka